Grymt

Idag var vi tvugna att ta in arbetskraft utifrån, eftersom mamma åkte iväg till jobbet och Cicci till skolan. Alltså åkte jag och hämtade Lollo. Så hon har hjälpt mig med diverse saker, som att såg ner träd och skrapa skit. Jag tyckte vi utgjorde ett bra team i lagårn, och det är ju alltid roligare när man har sällskap :)
Sen har vi haft en riktigt TV-kväll genom att titta på Festival och sen avsluta med House. Grymt bra avsnitt av House btw, han är ju så jävla skön :P Och Festival är ju helt enkelt en grym film. Alltså har det varit en grym kväll!

Föresten, idag skar jag mig på en gaffel..

Jag hatar vinter!



Så här såg det ut hemma hos oss på förmiddagen idag. Då var det ca en halv meter snö, men det har snöat lite från och till hela dagen, så det är ännu mer snö nu..
Jag har äntligen hittat någon som hatar vinter, precis som jag gör, nämligen Viktor Norén. Följande är utdrag ur Sugarplum Fairys senaste nyhetsbrev, skrivet av Viktor;

Winter is here in Stockholm. I have been trying to ignore it for the last weeks but now I give up.. It freezing, snowing like crazy and mighty winds are coming in from the north sea. I don't like winter. That is kind of an offensive opinion in Sweden. When I tell my fellow Swedes that I don't like winter they look at me like I just told them that I'm a huge admirer of Adolf Hitler.

I will know shortly demonstrate a conversation between me a an ordinary Swede when we discuss winter. The Swede will be called Sven. I will be called Viktor:

- Viktor: I hate winter.

- Sven: ?????? How can you hate winter?!!

- Viktor: It's cold. Ugly. Annoying. Freezing. Not worth living.

- Sven: How can you say that?!! What about a white Christmas?? Skiing??? Playing in the snow??? Snowboarding??? The beautiful landscape???!!! Shame on you !!!!!!!!

- Viktor: I say, if you can't survive outdoors naked, you shouldn't be living there. Thank God for global warming... :)

Rock at Sea

I fredags bar det äntligen av ut på havet! Vi var riktigt peppade på att festa och bara ha kul. Dock tog vi nog i lite för hårt.. Vi började med att dela på en liter Bacari Razz, vi fyra alltså. Sen drack vi lite annat också såklart. Resultatet blev att jag och Sara deckade vi tolv. Lollo och Alex festade på fram till halv 4. Men sen på morgonen mådde de inte så bra.. De turades om på toaletten om vi säger så :P
Vi såg i alla fall de band som vi åkte för att se, Lillasyster var kul att se igen, var länge sen sist, ch Ammotrack var verkligen gryma, den bästa spelningen jag sett med dem hittills.
En lite irriterade sak var dock att vi träffade på Toffsy, precis när båten kommit tillbaka till Sthlm. Hade ingen aning om att vi varit på samma båt i ett helt dygn, trodde han var i Europa nånstans. Men men, vi hade ju i alla fall riktigt kul :D

Grattis Lollo, i natt kommer det troligtvis att komma 20 cm snö. Nöjd snart?!


Mötley kommer hit!

Idag när jag kom hem mötes jag av flera centimeter snö. Ja det är sant, vi har typ 3 cm snö här hemma. Jag hatar verkligen snö och jag hatar vintern. Det är bara förbannat kallt och blöt och allmänt förjävligt! Och sen är det mörkt i stort sett hela dygnet också. Snälla säg att det blir vår snart!

En god nyhet är dock att Mötley Crüe kommer till Sverige i sommar! Wohoo!! Jag vet inte hur länge jag har önskat att de ska komma hit.. Antagligen enda sedan de var här förra gången. Förra sommaren, när jag missade dem. Men det ska inte hända igen. Inget ska kunna hindra mig den här gången, så det så :)

Snö..

Sitter hemma hos Sara och softar lite. Ska snart iväg och fixa håret, ska bli riktigt skönt. 

På väg hem till Sara började det snöa, till Lollos stora glädje och min stora olycka. Så vi hade ett långt samtal om hur mycket hon tycker om snö och hur mycket jag hatar det. Men men, nu har det slutat snöa iaf :)

Föresten har jag ett tillägg till gårdagens blogg; Igår när jag skulle åka hem från Lollo hade det blivit is på min bil, så jag när jag höll på och skrapade rutorna så snubblade jag på en stenjävel. Så nu har jag i princip vrickat foten också. Jävla tur att jag inte ramlade ner på spåret idag när vi sprang till tåget..


PS. Lollo är lite pissed just nu för hon har inte december i sin kalender.

Sagan om öljakten

Satan, här sitter jag och försöker skriva denna blogg, bara det att Lollo sitter och spelar gitarr, i örat på mig..! Gitarren har bara fem strängar.. men engligt Lollo är den stämd, jag tvivlar dock..

Idag har jag varit hemma och hjälpt pappa med att göra iordning så vi kan ta in de sista djuen inför vintern. Bara det att jag är så smidig nu för tiden, jag gick rakt in i rundbalsspjutet idag.. alltså har jag ett blåmärke på näsan, mitt mellan ögonen.. Sa jag att jag skar mig när jag hackade lök här om dagen föresten?

Jag och Lollo kollade på filmen hon har klippt ihop från London, såklart började vi prata om alla trevliga minnen vi har. Det har hänt så sjukt mycket det senaste året, och det har gått så fort!
Riktigt roligt hade vi det på Skogsröjet i Rejmyre. Vi satt och softade med Nevan i deras loge efter att Backyard klivit av scenen som sista band på festivalen. Efter ett tag upptäcker vi att ölen har tagit slut, plus att Felix tagit slut på romen som vi hade haft med oss... I alla fall, det blir såklart panik, jag menar "Vad göra utan öl?!" Tjejerna och jag ger oss ut på jakt efter mer! Vi knackar på hos Takida, när de inte öppnar känner vi på handtaget, dörren är låst. Hm.. vi går vidare. Tillslut når vi Backyards loge, dörren står öppen så vi klampar förstås in. "Har ni nån öl?" Dregen svarar att Takida tog det sista. Fan också, vi hade gått igenom alla loger men utan framgång, alltså var vi tillbaks på ruta ett. Vi snor lite frukt och går. Men som tur var kom Alex på att vi hade några flaskor champagne i bilen, så vi klarade oss ganska bra ändå.
Snipp snapp snut, så var sagan slut.


Gabriellas sång

De senaste dagarna har jag tänkte rätt mycket på hur jag hade det när jag bodde i Gävle.
Ibland längtar jag verkligen tillbaka till lugnet där. Jag hade nästan glömt att jag har bott där, det har varit så mycket med allt möjligt på senaste. Saknar mina vänner och klasskamrater jag hade där. Vi gjorde så mycket roligt tillsammans. Något som alltid får mig att tänka på den tiden är Gabriellas sång från "Så som i Himmelen". Vi brukade sitta och gråta tillsammans när vi lyssnade på den, och det kanske inte är så svårt att förstå :)


Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Förändring sökes

Idag sov jag till kl 12.30! Var och hämtade Helena vid City-terminalen vid halv ett i natt. Hon har varit i Luxenburg hos en kompis i en vecka. Så när mamma kom hem nu för inte så långe sen så var förstås det första hon sa "Hur var det i Luxenburg?" "Bla, bla, bla" Eftersom Helena är familjens lilla gullegris så måste ju mamma veta allt hon har gjort den senaste veckan. Har jag varit borta blir jag glad om mamma ens bryr sig om att fråga en enda fråga. Men så är det väl om man är det "misslyckade" i familjen. FUCK YOU!  Jag är så jävla mycket bättre än er.

Och grabbar; Nu räcker det! Det finns en gräns, och den är nåd för länge sen. Jag har länge funderat på vad vi har gjort för fel, men har nu kommit fram till att frågan egentligen är "Vad fan är det för fel på er?" Det krävs en förändring och det är nu!

Nytt inlägg

Datorer är ju bara för underbara..
Det tog mig en halv dag att installera ett virusprogram på datorn, tror att jag sammanlagt startade om datorn typ 10 gånger, jag menar; ska det vara så anvancerat att installera ett jävla virusprogram?! Tydligen.. Nu har jag iaf en fungerande dator igen :) Jippi. Har suttit och slavat vid den i flera timmar idag, känner mig grymt duktigt. Ska bli kul att visa vad jag gjort för de andra sen!

Den senaste veckan har varit rätt kul.

I onsdags var vi på inspelningen av Fredag hela veckan. Det roligaste med det var väl att jag fixade platser åt oss på första raden och att vi mer eller mindre tvingade Backyard att spela Fuck Off and Die för oss i pausen. Vi äger ju, som sagt.

Sen i fredags var vi på Mobergs i Norrtälje eftersom Dregen var DJ där. Det var riktigt kul, när han är DJ kan man ju lita på att det blir bra musik. Fast mot slutet vet jag itne riktigt vad han höll på med.. Men överlag så var det en bra kväll iaf :) Fick en jättefin present av brudarna också, en SPA-kur med massage och grejer! Ska bli så skönt. Tack för det, ni är underbara!


RSS 2.0