Ny design!

Som ni kanske ser så har jag gjort om designen på min blogg, alldeles själv faktiskt :D Det var inte så svårt som jag trodde..

Här kommer en kort förklaring till bilderna högst upp på bloggen, från vänster till höger;
1. Lollo och jag klara för vår sista kväll i Turkiet, 2 oktober 2008.
2. Sara och jag i Västerås när vi var där på Under Pressure, 10 maj 2008.
3. Sara, Lollo, Alex och jag på Bandit Rock Awards på Tyrol, 1 februari 2008.
4. Jag och Alex i Borlänge, Peace and Love Festival, 25 juni 2008.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen packa ihop lite kläder och åka till Lollo i Helenelund!


TACK

Till alla mina vänner; Tack för att ni finns där för mig!

Idag känns det i alla fall bättre :)

Har suttit här framför datorn ett tag nu och jobbat, och det går så jävla bra just nu! Jag är ju helt enkelt grym. Så nu ska jag sluta, innan det börjar gå dåligt och jag får lust att skicka datorn genom fönstret igen..

Snart, alltså i morgon eller i övermorgon, bär det av mot Helenelund för att fira Nyår. Lollo bor nämligen där just nu. Vi kanske borde ha som tradition att fira Nyår på ett nytt ställe varje år? Förra året var vi ju hos Sara, året innan det hos mig i Gävle, och året innan det var jag nog hos Crille tror jag. Så varför inte fortsätta? Vi kan ju försöka ett tag iaf ;) Eller vad säger du Lollo?


One word would mean the world to me

Fan vad jag känner mig ensam.. Jag tror jag håller på att bli galen, jag vet inte vad jag ska ta mig till längre! FAN!

Turnéavslutning i Lund

Millencolins turné tillsammans med Neverstore och Tysta Mari skulle egentligen ha varit 12 spelningar, och vi skulle ha åkt på 7 av dessa. Nu blev det 5 spelningar för Millencolin, 4 för Neverstore och 3 för oss...

I lördags bar det av till Lund för turnéavslutning, om man nu kan kalla det för det? En spelning var det i alla fall. Det är den mest oplanerade resan vi gjort hittills tror jag.. men det löste sig till slut i alla fall. Tur att vi alla är begåvade med både hjärnor och bra kontakter ;) Två väldigt viktiga ingredienser i den här branschen!

Vi bodde i en lägenhet bara ett stenkast från Mejeriet, platsen för kvällens spelning, vilket förstås passade oss utmärkt. Spelning har för övrigt hamnat på vår "Topp 5 Lista" över de bästa Neverstore-spelningar vi sett, alltså var den riktigt grym! Som vanligt så var grabbarna sedan sega som få, men till slut knatade vi iväg mot efterfesten. Och det tog sin lilla stund, eftersom jag, Alex och Sara hade klackskor på oss.. Kvällen blev mysig, jag har dock aldrig blivit kallad för någons "skörd" förut.. Men så kan man ju också se det.. Haha :)

Det var grymt skönt att veta att man skulle gå tillbaka till en varm lägenhet sen och inte till en iskall bil, för en gångs skull. Sådan lyx är man verkligen inte van vid. Funderar för övrigt på att börja släppa med mig ett par extra skor, eftersom det var så långt att gå. Det är faktiskt oftast långt att gå när man umgås med de där grabbarna.. och fort går de också..

Kommer sakna dem nu när det är uppehåll igen, väääldigt långt denna gång dessutom.
Skål Felix "Tänk läppar!"

Dan efter dan

Visst är det konstigt, att alltid när man går och väntar på nåt så går det sen över så himla fort.. Som Julafton till exempel.. Aja, ett år till nästa. I år fick jag rätt hyfsade klappar faktiskt :) Lite kläder, bland annat en supermysig pyjamas från mamma och "Om jag kunde drömma" boken bakom Twilight! Sen ska jag få en egen vägatlas av pappa, som jag kommer kunna klottra hur mycket jag vill i, perfekt!
Såklart har man proppat i sig en massa mat också, julbord hemma igår och idag väntar julbord här hemma hos Lollo. Just nu doftar det av revbensspjäll från köket.. Sweet!

Söderut igen

Fan va tiden går långsamt ibland? Kan det inte bara bli helg igen så man får komma iväg? På lördag är det sista anhalten på denna lilla decemberturné, som tyvärr blev mycket mindre än tänkt på grund av inställda spelningar. Mycket tråkigt måste jag säga.. Denna gång bär det av väldigt långt bort, nämligen till Lund. Tror inte att varit så långt bort på en spelning förut, om vi räknar Sverige alltså. London och Köpenhamn är ju längre bort. Kom just på att vi för varje helg nu åker mer och mer söderut. Först Hjo och Mariestad, sen Gislaved och nu Lund. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen (och duscha i kall vatten..) sen ska jag till Lollo och gå en golfrunda.

Hålan i mitt hjärta

Haha..!
Svar till Lollos kommentar på mitt senaste inlägg;
Nja, jag skulle nog inte säga att jag älskar den där lilla hålan nånstans i Småland (fint rim jag fick till va?). Det bara råkar vara där stora saker händer ibland. Men visst Gislaved har på ett sätt en speciell plats i mitt hjärta, och lika så allt det som har hänt där. Frågan är om jag vågar åka tillbaka dit, vem vet vad som händer där nästa gång? Haha!
Slut på mystiken, God Natt.

Gislaved

För er som inte förstod så mycket av mitt förra inlägg så ska jag nu upplysa er.
Jag och Sara var alltså i Gislaved i helgen. Närmare bestämt på Gisleparken där Sugarplum Fairy och Neverstore spelade. Det var en underbar helt perfekt helg. Vi sålde dock typ ingenting i merchen eftersom hela stället var fullt av 18-åringar vars enda intresse är att supa sig så fulla som möjligt, men vi hade ju kul ändå :) Båda spelningarna var riktigt bra, och Ja Klas, "Sugarplum är tusen gånger bättre än Mando Diao". Efterfesten var mysig, förutom vissa störande moment, och att sova i hotellsäng är ju bara för underbart.

Jag har varit i Gislaved en gång tidigare, för nästan två år sedan när Backyard Babies och Neverstore spelade där. Precis som den gången har den gångna helgen påverkat mitt liv, och jag vet att det kommer att bli en stor förändring, precis som det blev efter förra gången jag varit där.

The time of my life

Now I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

Tack Sara, du vet hur mycket det betyder för mig.

Sugarplum Fairy
"Lite roligare, lite bättre, lite finare!"

Julkort



De senaste 4 timmarna har jag suttit och pillat med vårt julkort, och nu är det äntligen klart :)
Klicka på länken för att kolla in mästerverket:

http://www.youtube.com/watch?v=uF-QOeKJgbY


Helgen som varit

Fy fan va det var skönt att äntligen komma iväg igen, har saknat det som fan.

I fredags bar det äntligen av. Jag och Sara plockade upp Alex och Lollo vid Alex's jobb och satte kursen söderut mot Hjo, underbara, fina Hjo! Det blev en härlig kväll blandat med spelningar och spritpauser i bilen :P Vi såg halva Anagoes (Erik och Marcus( göra ett akustiskt set. Roligast var när de körde Green Days "Basket Case" dubbel så fort på en rosa ukulele. Sen hann vi med lite jack och cola i bilen innan det var dags för Ammotrack. Dom va gryma som vanligt, dock får de minus för att Micke slängde vatten på oss. Sen såg vi en låt på Kid Down, vilket räkte för oss, sen drog vi till Skövde. Där träffade vi upp några vänner och festade en stund.
På lördags morgonen åkte vi tillbaka till Hjo. Vi kunde ju inte hoppa över den underbara julbruch som de har där. Vi tog även en promenad längs Vättern innan vi åkte igen. Nästa anhalt var Mariestad och Millencolin-spelning. Så vi åkte dit, gjorde oss i ordning, förfestade i bilen och sen gick vi in. Det var riktigt kul att äntligen se Nevan igen! Tysta Mari och Millencolin var också bra, men måste Millencolin verkligen spela i en och en halv timme? Lite väl långt tyckte vi iaf. Väl klara där åkte vi tillbaka till Skövde igen för att festa med några andra kära vänner.
Söndagen bjöd på en seg hemfärd, men som ändå gick ganska fort tack vare Saras tunga högerfot :) Vi hann till och med gå på bio och se Twilight igen innan det var dags för helgens sista spelning. Nämligen Less Than Jake på Klubben. Det var kul att se dem, de var både bra och riktigt roliga. En dålig grej är dock att de inte tar kort på Fyrshuset, jag menar hur svårt kan det vara att fixa en kortdragare? Som tur var hade vi bilen, så vi kunde lämna jackorna där, och vi lyckade skrapa ihop pengar till en öl att dela på, jippi. Det blev en hyfsad helg iaf :) Nu längtar jag till nästa... :D

Äntligen!

I morgon bär det av. Vi ska äntligen ut på nya äventyr! :D

Helgens schema;
Fredag: "Park Pressure" med bland annat Ammotrack, Anagoes och Kid Down i underbara Hjo
Lördag: Tysta Mari, Neverstore och Millencolin i Mariestad
Söndag: Guttermouth och Less Than Jake i Stockholm

Topp topp helt enkelt!

Twilight




Jag och Sara var och såg en helt underbar film igår, nämligen Twilight. Har du inte redan sett den så föreslår jag att du gör det! Filmen är inte bara underbar, den har ett jättebra soundtrack och Paramore har gjort ledmotivet, dock hörde vi inte deras låt i filmen, synd...

Lugnet före stormen

Det är precis så det känns. Jag kan inte ens ta mig för att göra något. Det är som om jag måste ta till vara på den här tiden för att vila ut. För snart är det dags igen, och det kommer vara lika påfrestande som alltid. Både fysiskt och psykiskt. Men ändå längtar jag, för det är som en drog för mig. Har man väl börjat är det svårt att sluta. Visst, vi vet att vi kan vända om vi vill, men vill vi det? Nej. För hur jobbigt det än må vara ibland så är det det bästa jag vet. Snart bär det av igen!

RSS 2.0