Backyard Babies

Yes, igår var det ju äntligen dags. Och det blev verkligen en toppenkväll!
Backyard gick på scen tidigt, rätt okej spelning, med en grym setlist, jag menar de spelade "Zoe Is a Weirdo"! :D Underbart! Skrek tills halsen nästan gick sönder. Sen hjälpte vi Toffsen lite under ruschen, sen packade vi ihop merchen och drog till Anchor. Vi hann dit innan  Ammotrack gick på, det var riktigt kul att se dem igen. Men det är fan jobbigt att se två spelningar i rad på samma kväll, i högklackat... Men ska man vara fin.. you know.
Sen blev det bandhäng i logen och tillslut drog vi allihop hem till Sara. Tror aldrig att det sovit så många här förut.. 8 pers i en tvåa på 37 kvadratmeter är rätt bra jobbat.


Wish us luck

Nu sitter jag och väntar på att Sara ska bli klar i duschen, så det blir min tur. I kväll är det äntligen dags. Backyard har turnépremiär på Tyrol i Stockholm, och vi ska givetvis dit. Har vi lite tur kommer vi hinna till Anchor och se Ammotrack också, wish us luck. Nu är duschen ledig :)

Varför?

Ännu en dag på CityMail har lugnt rullat förbi, tre dagen i rad nu. Men imorrn ska vi ha möte och på fredag planerar jag att vara bakis ;) Och nästa vecka sticker jag och Sara till Tyskland. Känns helt stört att vi ska tillTyskland, fattar det fortfarande inte..
Fortsättning på "Varför krockar alltid allt för oss?"; Vi missar Prop Dylan på Almost Famous nästa vecka för att vi är i Tyskland. Varför ska det alltid vara såhär? Kommer det aldrig sluta?

Första dagen

Idag jobbade jag min första dag som timanställd på CityMail. Det vara kul att vara tillbaka faktiskt. Har saknat det mer än jag trott. Det mesta är ju faktiskt ganska kul, det är bara cykelrundorna som är ett rent helvete.. Får se hur länge jag slipper :P Idag hade jag i alla fall en bilrunda. Var ut till Gräddö och slirade runt på isiga småvägar.

Dessa skivor snurrade i bilen idag;
Sugarplum Fairy - First Round First Minute (Japanese version)
Timo Räisänen - Love Will Turn You Around
Shout Out Louds - Our Ill Wills
Chemical Vocation - A Misfit In Progress

Något annat som jag saknat lite är att vara ute och sätta upp affischer. Ett tag förra året kändes det som att vi gjorde det mer eller mindre varje helg. Här om dan var jag och tjejerna ut en sväng för att sätta upp affischer för Ammotrack. De spelar på Pub Anchor den 29 januari. Tyvärr kan vi inte gå dock, för Backyard har sin turnépremiär på Tyrol samma kväll, och det kan man ju inte missa. För att göra det ännu värre så har Molotov Jive releasefest för sin ny skiva, också det samma kväll, den 29:e januari.  Varför ska saker alltid krocka?

Rockbjörnen

I torsdags var det äntligen dags för Rockbjörnen att gå av stapeln på Cirkus i Stockholm. Och som vi har röstat, i år kändes det verkligen som om vi kanske lyckats göra någon skillnad.. Men då hoppades vi minsann för mycket. Sugarplum vann inte i någon av de tre kategorier de var nominerade i. Det är en stor besvikelse både för oss och för bandet. 

Här är deras framträdande från galan, som helt klart kicked ass! 


Oasis?

Oasis spelning på Globen är inte slutsåld, därför går det just nu att få tag på riktigt billiga biljetter. Nån som känner att de har några hundringar över och vill hänga med mig på Oasis?!

Napoleon

Måste bara tipsa om ett helt underbart band; NAPOLEON

 



www.myspace.com/napoleonmusik

Vårplaner

Den här veckan har verkligen släppat sig fram. Men i morgon är det äntligen helg. Ska bli skönt att kunna slappa lite utan att få dåligt samvete. Den här veckan har jag fått en himla massa jobb gjort, även fast en del inte skulle kalla det jobb. Men det gör i alla fall jag.

Dessutom har jag tillslut tagit itu med mitt ofärdiga gymnasiebetyg, vilket känns jätteskönt. Dessutom har jag börjat jobba på CityMail igen, som timmanställd denna gång. Så den här våren kommer att bli fullspäckad med plugg, jobb och en hel del annat.

Just nu känns det som om vi står inför en del svåra beslut, och mycket kommer inte alls bli som vi hade tänkt oss från början. Men man måste ju kunna ändra sig, anpassa sig helt enkelt. Det är mycket att göra nu och det kommer att bli tufft ett tag framöver, och ärligt talat känner jag mig hur stressad som helst. Men vi kommer att fixa det. Vill man så kan man. Vi klarar av allt, tillsammans.

Produktiv dag

Idag är det en sånn där dag när man känner sig hur produktiv som helst. Vilket jag faktiskt måste säga att jag är idag också :) Sitter här vid datorn och mailar och grejar en massa, samtidigt som jag ringer lite samtal, löser korsord och lyssnar på musik på spotify. Skrivbordsjobb passar mig utmärkt!

Känns skönt att ha fått upp tempot igen, känns som om jag inte har gjort ett dugg på jättelänge. Men nu ska vi minnsann se till att det börjar hända grejer.

The Hellacopters - Electrocute

Jag saknar Turkiet

Visst är det konstigt att man vissa dar kan hålla på och greja hur mycket som helst, och ändå så känns det inte som om man har gjort något över huvudtaget.. Vissa dar räcker det med att ringa några samtal, skicka iväg några mail och fixa lunch, så känner man sig hur duktig som helst :) Idag är det en sånn dag. Känns som om jag fått massa gjort, vilket egentligen inte är sant, men i alla fall. 


Minnen

    
  
  

Lollo, du måste sluta påminna mig om Turkiet hela tiden. Jag längtar tillbaka dit så otroligt mycket. Tänk bara att få ligga och steka på stranden och kunna leka i vågorna när det blir för varmt. Spöa alla andra i Uno eller bara ligga och slappa på rummet. Använda tre timmar till att göra sig i ordning för kvällen; duscha, fundera på vad man ska ha på sig, smörja in sig, sminka sig, fixa håret, ändra sig angående klädvalet, bestämma vilka skor man ska ha. Rangla fram på gatorna i högklackat och gå till Maria och shoppa jeans på fyllan. Gå ut och äta på resturang varje kväll och avsluta den med drinkar hos Monica's.
Helt enkelt underbart, vårt paradis på jorden.

You Can't Kill Rock'n'Roll

That pathetic evil looks in your eyes
I don't know if I should laugh or should cry
‘Cause the powers that you think that you have
It means nothing to the people who care

And we don't care if you have heard this before
‘Cause that is not the meaning of soul
You can't reach us because we're higher than you
We're flying over you in the blue

You can shot us you can kill us
You can try to make us stand in your line
You can use us you can abuse us
But you can't kill Rock ‘n' Roll
You can shot us you can kill us
You can try to make us fit in your frame
You can fight us you can despise us
But you can't kill Rock ‘n' Roll

You've been bullied all your life so you must
Take all that bitterness out on us
We're not responsible, got to hurt
All those tears hidden behind your words
Oh Big City boy so sad and so alone
And this misery reflects in your poems
But the publisher said you're talentless,
And his words really build up your angriness

You can shot us you can kill us
You can try to make us stand in your line
You can use us you can abuse us
But you can't kill Rock ‘n' Roll
You can shot us you can kill us
You can try to make us fit in your frame
You can fight us you can despise us
But you can't kill Rock ‘n' Roll

You can shot us you can kill us
You can cheat us you can leave us
You can use us you can mute us you can break us

Sugarplum Fairy

Tyskland, baby!

Woho! Nu har jag precis bokat biljetter till Tyskland. Sara och jag ska åka dit några dagar i februari, hälsa på en kompis till mig och förhoppningsvis se Nevan två gånger. Härligt, härligt!

Imorrn bär det av till Eskilstuna med syrrans flyttlass, och vem kör? Jo jag förstås, därför tänkte jag gå och lägga mig nu.


Grammis 09

Först måste jag bara säga en sak till er, svenska folket; Vad FAN tänkte ni med?

Det som var bra med Grammis var, att de körde Neverstore som intro(!!!), Timos och In Flames uppträdande och att Håkan vann "Årets Manliga Artist". Resten sög!

Det var inget drag på artisterna som uppträde, ingen av de rätta nominerade vann, och Adam och Gry är såå tråkiga. Dessutom är jag övertygad om att Kleerup sög av juryn, och antagligen Robyn också, jag menar, HUR FAN KUNDE HON VINNA "ÅRETS LIVEAKT"?? Hålla, The Hellacopters ÄR "Årets Liveakt" vem fan håller inte med om det? Idioter..

E.M.D och Takida, så jävla överskattade, så jävla dåliga.
Hela jävla Grammis är så jävla överskattat.

Saker tar längre tid än man tror..

Jag trodde aldrig att det skulle ta så lång tid.. Jag menar tar det verkligen två dar att göra om en myspace-sida? Ja tydligen. Eller så var det i det här fallet i alla fall. Och vi är inte ens klara med allt än..

Kolla gärna in www.myspace.com/sugarplumfairyborlange för att se mästerverket ;D


En vanlig dag..

Sara kom hem från New York idag, woho!

Idag är det en sån där dag då det mesta man tar för sig går åt skogen.. Har alltså inte fått så mycket gjort över huvudtaget, tyvärr. Det jag har klarat av idag är; att jag har hjälpt pappa lite. Lagat lunch tillsammans med mamma. Kollat på "Lost in Austen" på svt1(serien blir bättre och bättre ju mer jag ser av den). Lagt på lera på ugnen i min vedspis(svårt att förklara på ett sätt så ni fattar, men det har jag gjort ialla fall). Pratat med Sara i en timme. Slappat med mamma framför TV:n. Bråkat med datorn(som vanligt). Och nu kollar jag lite halvt på Körslaget med Helena. 

Men imorrn ska jag åka till Sara och då ska vi jobba damn it :)

Svar till Sanna: Den enda kategori där både Sugarplum Fairy och Markus Krunegård är nominerade till Rockbjörnen är "Årets låt" och vi vet ju alla att "The Escapologist" är TUSEN gånger bättre än "Jag är en vampyr" Eller hur? ;)



Har surfat runt lite och hittade några bilder på oss;


Sara, jag och Alex i Lund för några helger sen, Lollo står till höger om Alex
och fick inte vara med på bild.. :(   På scen står såklart Neverstore!
Foto: Emma Svensson


Lollo och jag får vår fina banderoll signad av Dregen i Motala i somras.
"Zoe is a weirdo, We are the weirdos"   Texten talar väl för sig själv? ;)
Foto: Emma Svensson

2009

Ännu ett år har gått. Fan va fort det går nu för tiden..
Jag vet att det här kommer bli ett bra år. Utsikten är i alla fall väldig god! Många spännande saker väntar... :D Våren kommer bli slitig som fan, men det kommer att vara värt det! Sommaren kommer säkert bli helt underbar. Och hösten vet jag inte riktigt, men den blir säkert fantastisk den också!

Har precis suttit och röstat på Rockbjörnen, en sådär 15 gånger. Försöker göra det så gott som varje dag, för vi vill ju att Sugarplum Fairy ska vinna, eller hur?

RSS 2.0