Det bästa som finns

Jag har tre helt underbara vänner och de betyder allt för mig.
Det senaste året har varit vi gjort så grymt mycket roliga saker tillsammans!
Till att börja med har vi varit på grymt många spelningar och festivaler. En del har varit toppen medan andra verkligen har varit botten! Men så är det ju här i livet, man kan inte ha roligt jämt. 
Vi har jobbat tillsammans, på flera festivaler i somras till exempel plus att vi har street teamat en massa, inte bara för Nevan, utan även för Ammotrack och Go Drowsy. Och nu jobbar vi med en del andra grejer också.. ;)
Vi shoppar nästan alltid tillsammans, för vem ska annars ge en råd och ideér om inte ens bästa vänner? Sen måste man ju ha någon som springer fram och tillbaka i affären, när man själv står i provrummet ;)
Vi har flummat och fånat oss tillsammans, tror aldrig att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv som jag har gjort det senaste året!
Vi har varit festat jävligt mycket, ibland själva, ibland med andra. Och ibland har det slutat på toaletten för någon av oss..
Sen har vi gjort massor av helt vanliga saker. Åkt buss fram och tillbaka i länet. Lagat mat och ätit middag. Kollat på tv och varit på bio. Ätit godis. Gått på promenad. Snackat en massa skit och haft viktiga diskussioner. Somnat, sovit och vaknat. Vi har gjort allt tillsammans.

Vi är järngänget, Vi är partyt, Vi är bäst!


Tack för allt brudar, vad skulle jag göra utan er?!


The Hellacopters!

Ett av Sveriges bästa rockband har lagt av, Hellacopters har gjort sin sista spelning, någonsin. 
I lördags var vi på Debaser för att se en av deras sista spelningar. De är verkligen gryma live, fast så kan man ju inte säga längre.. De var gryma live menar jag. Deras en och en halv timme långa avskedsspelning var verkligen fantastiskt bra. Dregen var med på ett hörn han också, han var ju ändå med och startade Hellacopters en gång i tiden. En grej som dock gör mig förbannad är att under slutet av spelningen när Dregen kommer upp på scen, slänger några idioter upp en massa öl. Vilket slutar med att Nicke får en stöt av sin mick och går av scen. Det var en och en halv låt kvar av spelningen som vi aldrig fick höra.. Tack så jävla mycket för det..!

Men nu ska och Lollo kila iväg och bruncha va. 


Dagens Lollo-ord; Insparation, Insperation (Inspiration kan var svårt att uttala tidigt på morgonen)

Trondheim

Yes, just nu är jag i Norge. Trondheim närmare bestämt, och här är det fett kallt! Ska dock inte vara här så länge, vi åker hem igen imorrn, pappa och jag. Vi är bara här for att han ska göra ett simulatortest. Vi har varit på lite sightseeing idag. Gick till Nidarosdomen som är den näst största katedralen i Nordeuropa. Den är runt tusen år gammal, de äldsta delarna iaf. Utsidan är full av stenskulpturer, inifrån ser man alla vackra kyrkfönster, och takhöjden är verkligen enorm!



Igår var vi och såg Go Drowsy på Debaser, dom är verkligen gryma! Vi hade en toppenrolig kväll, men det får man lida lite för idag, blev ju inte så många timmars sömn, eftersom jag gick upp kl 6 för att åka iväg till Arlanda. Men flygresan hit gick iaf grymt fort, sov hela vägen! Nu ska vi ut på lite mer sightseeing. Peace out!


Onsdag

Vi gjorde det igen. Vi fixade så att Neverstore blev "Best Swedish Act" på MTV Europe Music Awards IGEN! Fy fan vad vi är bra!!

Föresten så var jag och Sara på Taste Of Chaos i lördags. Rätt coolt att ha varit på världens största kringresade festival! Men annars så var det itne så häftigt som jag hade tänkt mig. Och banden i årets upplaga var väl inte heller några höjdare.. men Chemical Vocation var iaf riktigt bra! Och vår lilla fyra-personers-efterfest var det inte heller något fel på :) Så överlag så var det rätt okej, och nu kan jag iaf säga att jag har varit på Taste Of Chaos!

Nu sitter jag hemma och väntar på att Helena ska komma med Kim och Max, så vi kan gå ut och grilla korv. Det kommer bli mys!

Hemmadag

Okej, dags för mitt allra första inlägg, here it goes;

Idag har jag varit hemma och inte gjort så särskilt mycket över huvudtaget. Har sölat framför facebook vilket ofta händer när man sätter sig framför datorn..  :P Men har faktiskt gjort lite nytta ändå, hjälpt pappa med lite grejer ute och sen har jag bakat två äppelpajer och 60 st cookies :) Fett nöjd, dock brände jag några cookies lite.. :(

Sen har jag pressat Sugarplum Fairys nya skiva "The Wild One" heeela dagen, den är grymt bra!

Nu ska jag nog städa lite efter mig här i köket.. typ diska och göra sånna tråkiga saker. Sen ska jag slänga mig i fåtöljen framför TV:n och se en bra film, funderar på Top Gun, var ett tag sen nu.

RSS 2.0