Stressigt

Det är himla mycket på gång just nu. För det första så har vi ju en festival att arrangera. Sen så pluggar jag heltid på komvux, just nu både Webbdesign och Företagsekonomi A. Sen så måste jag slipa bort rost på min bil, plus byta till sommadäck och besikta den. Måste även sy om en massa kläder och göra en massa saker hemma varje dag, som att laga mat och städa. CityMail kan desutom ringa mig en morgon och har jag inget viktigt bokat så jobbar jag. Sa jag att jag måste färga håret någon dag också?


?

Jag kan fan inte acceptera att Magnus vann Let's Dance.

Toppendag!

Mina damer.. och herrar.. THE HIVES!!!

Igår var bara en sån där toppendag som man aldrig kommer att glömma! Först stod vi längst fram på Hives i Norrköping, helt underbart. Sen direkt efter sprang vi iväg till tåget och åkte till Linköping, byte om på vägen och tog sen bussen till universitetet för att se Sugarplum Fairy. Man kan ju tro att vi skulle vara helt döda efter Hives, men inte då, man får en sån otrolig energi av att se dem live! Sen att vi precis hann åka och se Sugarplum också är ju helt fantastiskt. Det var en helt underbar kväll/natt!

Längtar!

Idag var vi ute och satte upp affischer igen. Känns inte som om vi gör något annat nu för tiden. Har varit ute fyra gånger nu sen vi fick affischerna, i torsdags. Och helgen är det dags igen. Längtar som fan till imorrn. Det kan inte bli mycket bättre, jag menar, både The Hives och Sugarplum Fairy på samma kväll. Sweet!

Florence Valentin

I morse vaknade jag upp och förberedde mig för en helt vanlig dag hemma. Jag låg och drog mig lite i sängen och läste lite, som jag brukar göra, just nu är det "Harry Potter och Hemligheternas kammare". Vid åtta släppar jag mig upp och går ner för att äta frukost. Häller upp fil med flingor och gör i ordning en macka med ost och gurka. Sätter mig vid bordet och slår upp DN. På backsidan på Kulturdelen fångar något min blick. Det är en bild på Love Antell, Florence Valentin ska spela på Kafé 44 på kvällen. Fan va fint tänker jag direkt. 
Nu har vi precis kommit hem från 44:an, och fint var det minsann. Nya skivan "Spring Ricco" rullar för fullt, FINT!

I love you


Konstigt

Mina föräldrar ska skiljas.

Mamma flyttar till sin lägenhet i Vallentuna den 1 april. Då kommer jag bli ansvarig för allt här hemma, har jag just kommit på. Jag måste se till att det städas, att kläder tvättas, att mat lagas osv..

Jag och mamma har börjat gå igenom alla skåp. Packa ner hennes grejer, låta en del stå kvar och packa upp andra grejer. Och det är jag som bestämmer över var allt ska vara. Nu är vi snart klara med vitrinskåpen i köket. Riktigt fint blir det. Har packat upp en servis som pappa har ärvt, och en hel massa glas som legat nerpackat i typ tio år. Konstig känsla, att bestämma vart allt ska stå, helt själv.. Visst att man bestämmer över allt i sitt rum, eller i mitt fall i mitt hus, men det är en annan sak i ens föräldrars hus. Att det helt plötsligt är jag som bestämmer, allt.


Thank you

With a blink of an eye
I'll be gone, out of sight
Another planet, different time
Closing the borders to our lives
To all my friends I'm sorry
Mum and Dad you shoudn't worry
I'm out here on my own
But I will never be alone

It's alright, I'll be fine
It's alright

Thank you we're having the time of our lives
We're nothing without you
We stand by your side

Nevan - Jag saknar er!

Konsten att studera..

Kan inte riktigt sluta läsa mina senaste mail på myspace.. :P

Sitter just nu på komvux i Norrtälje och försöker plugga. Har upptäckt att jag inte gillar datorsalar. Folk som pratar, går fram och tillbaka, öppnar fönstret så det blir svinkallt, osv.. Det går såklart inte att installera Spotify här och det går inte att lyssna på myspace heller eftersom datorn inte har flash. Som tur är tänkte jag lite innan jag åkte i morse, så jag tog med mig mina skivor, så nu kan jag sitta här och lyssna på The Used ♥

Västerås

I onsdags gick vi en oviss kväll till mötes. Vi visste att Backyard skulle spela i Västerås, vi visste dock inte om vi skulle kunna åka. När vi väl löst vårt bilproblem återstod problemet att det kostade 300kr att komma in... Inte något som någon av oss riktigt hade råd med. Men vi åkte hem till Sara, gjorde oss i ordning och hoppades på det bästa. Sen äntligen får Lollo ett sms med texten "Lollo + 3", kvällen var räddad!

Bästa giget på den här turnén om du frågar mig, men då har jag bara sett 3 spelningar på den också. Men Lollo som sett betydligt fler håller med så det så. Nu kommer det dröja till sommaren innan man får se dem igen. Passar perfekt eftersom vi inte direkt har tid att flänga runt i landet just nu. Plus att man hinner längta lite.

Förhoppningsvis kommer jag inom en vecka ha rott i land en grym grej till festivalen! Hoppas. Hoppas.


I ♥ Hjo

Sara och jag bestämde oss bara så där för att åka ner till Hjo. Helt oväntat dök vi alltså upp på Nevans akustiska spelning på Bryggan. Riktigt kul att för en gång skull överraska dem. Och en riktigt kul kväll blev det också.

Det var verkligen skönt att åka ner till Hjo, bara ta det lugnt och slippa all stress hemma i Stockholm för ett tag. Vi behövde verkligen ladda batterierna och börja om från början med ny energi. Så när vi på började resan hem var vi som två nya människor fulla med nya idéer och ny energi.

I sommar är det "Hjovieran" som gäller!

Timo Räisänen



I torsdags var jag och Helena och kollade på underbara Timo. Dock var det inte lika roligt och fantastiskt som det brukar vara. Eftersom detta var en specialspelning med bara Timo och Hans. Alltså blev det inte samma drag. Det blev ganska många covers och hits i nya lungnare versioner. Det var annorlunda, annorlunda men bra, annorlunda men anorlunda.. Jag gillar nog den vanliga mer livliga Timo bättre.

Måndag

Idag har jag försökt ragga upp lite fler sponsorer till vår festival, vilket inte är helt lätt.. Men skam den som ger sig!

Jag tänkte lägga upp en blir på mina blåa knän, men det såg mest äckligt ut, så jag skippar det. Men Lollo kommer förhoppningsvis lägga upp bilder från Gävle på sin blogg snart. Så länge får ni hålla till godo med denna fina affisch, som jag snodde någonstans backstage i torsdags.
.


Tråkigt

Jag pluggar just nu Webbdesign på Komvux och det är fan det tråkigaste och simplaste jag gjort på länge. Trodde att det skulle vara lite svårt, att man kanske skulle lära sig något.. Men tydligen inte. Sånt jävla slöseri med tid.

Som om jag inte har andra saker att göra?!


RSS 2.0