Söndagsmys

Jag hade en härlig söndag som spenderades med Abby i Bristol.
Vi började med en guidad tur över Clifton Suspension Bridge, men guiden var verkligen tråkig och långrandig och en halvtimme efter att turen startat hade vi fortfarande inte ens gått över bron. Så vi smög iväg lite fint och gick över bron själva. Sen gick vi upp mot Observatoriet för att gå ner i Giants Cave. Man går nedför en massa trappor i en smal gång rak igenom berget och till slut kommer man ut i grotta i bergväggen där man har utsikt över bron och floden, det var rätt häftigt. 




När vi kom tillbaka upp från grottan var det fullt med poliser, brandmän och ambulanspersonal uppe vi Observatoriet. Tydligen var det någon som klättrat över staket som går längs klippväggen och tänkte hoppa. När vi pratde med polisen gjorde de sig i ordning för att klättra över och prata med personen. Vet inte hur det slutade, vi kände inte riktigt för att häng kvar och se och jag har inte sett eller hört några nyheter sen dess.
Vi åkte ner till stan i stället och promenerade längs hamnen innan vi käkade pizza till middag och avslutade kvällen med att se The Avengers. Helt okej söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0